over ons

Wie is Watmagikbouwen?

De site Watmagikbouwen is opgezet door Nynke Jelles, architect, stedenbouwkundig ontwerper en omgevingsjurist. Met een team van deskundigen houdt ze de website up to date.

“Voor iedereen die niet dagelijks bouwprojecten uitvoert, is de regelgeving vrij complex. Er zijn verschillende landelijke wetten van toepassing, die op een cryptische manier met elkaar verbonden zijn. Daarnaast heeft de gemeente haar eigen beleid, vastgelegd in o.a. het bestemmingsplan en verordeningen. Tijdens mijn werk merkte ik dat veel mensen het spoor kwijt raken, en dat mag en zal toch niet de bedoeling zijn!  Om het ‘regel-leed’ te verzachten heb ik daarom deze site opgezet. Het doel is de regels te verduidelijken maar ook zoveel mogelijk relevante informatie, zoals links, folders en brochures van de Rijksoverheid, op één website te verzamelen. Zo kunt u snel van start met uw bouwplan of verbouwing. Succes met uw plannen!”

Watmagikbouwen geeft ook advies over complexe vraagstukken. Afhankelijk van de opgave is dit op ‘no cure no pay’ basis. Voor nadere informatie: info[at]watmagikbouwen.nl

 

 

 

Binnenkort alles over de nieuwe Omgevingswet!